EN bil med god plads til hund
Udeliv

3 aktive tips til en tur på stranden – Hvad kan man lave med sine børn?

En tur på stranden kan potentielt være en rigtig sjov for børnene. Men hvis man ikke lige har noget at give sig til, eller man ikke ved hvilke udfordringer det kan give at være uforberedt så kan det godt være, at turen går hen og bliver knap så sjov for de involverede. Dels fordi man får rastløse børn der keder sig og dels fordi det giver rastløse forældre, som måske egentligt hellere ville sole sig end noget andet.

Derfor tager vi en sand historie fra det virkelige liv til at illustrere hvordan og hvorledes med nogle aktiviteter som vi brugte sidst vi var på stranden.

Det var sommeren 2018 – der var relativt varmt, det ved jeg ikke om I kan huske, men det var det.

Vi havde en aarhusiansk murer gående derhjemme, da vores facade skulle renoveres. Derfor havde vi valgt at tage lidt vare på vores egne interesser og tage til stranden. Her er de aktiviteter, som vi valgte at lave dernede.

Sandslotte

For det første valgte vi at lave en del forskellige sandslotte – sandslotte som blev bygget med kærlighed, kærlighed til materialet og til værktøjet. Værktøjet er helt bestemt vigtigt når man bygger sandslotte. Det er nemlig ikke som i gamle dage med 2 spande og en plastikskovl. Nu til dags er der også tale om allerede præfabrikerede spande med mønstre osv. Hvilket gør slottene mere spektakulære hvor alle kan være med.

Badning

En tur i vandet – I dette land er vi heldigvis berigede med en frygteligt masse gode badestrande, faktisk er hele landet omgivet af kyster og strande og man kan bade næsten ved dem alle. Vi pakkede badetøjet til turen og hoppede i. Vandet var vidst ikke helt 20 grader, men børnene synes det var rigtig skægt at lege – i den forbindelse kan det ikke siges tydeligt nok, at man ikke lader sine børn lege alene uden opsyn, det er simpelthen et dårligt træk, forældremæssigt og sikkerhedsmæssigt.

Stangtennis

Den sidste aktivitet vi lavede var, at vi havde simpelthen taget et spil stangtennis med, hvilket om noget får aktiveret børnene. Man kan både spille med børnene selv eller man kan lade dem spille mod hinanden og på den måde få dem til at aktivere hinanden.

Solcreme, solcreme, solcreme

Det er egentligt ikke et råd til aktiviteter, det er mere et råd til hvordan man får glade børn med hjem igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *