Et barn i et tæppe
Tips og Tricks Udeliv

Børn i perfekt balance

Det med at have børn til at sove lur udenfor, er primært et dansk fænomen. Faktisk er der adskillige danskere, som er kommet i problemer ved at efterlade deres børn i barnevognen udenfor cafeer i udlandet. Man forstår jo godt, hvorfor det kan virke specielt for udefrakommende. Det er jo noget løjerligt noget, det med bare at have børnis liggende udenfor, medens man sidder og nyder en god cafeburger i venskabeligt lag. Ikke desto mindre er traditionen sådan herhjemme.

Men hvordan er det lige med tøjet, når man sover udenfor? Det kan godt være svært at vurdere, hvor meget eller hvor lidt udetøj, som baby skal have på, når det placeres i barnevognen til en lille lur. Heldigvis ved nordmændene alt om kulde. De har således, for mange år siden, lavet en naturlig løsning på samme problem. Den hedder Voksi og Voksiposer er det populære udtryk for dem.

Posen med de mange navne er som udgangspunkt lavet i 100% uld. Det vil altså sige, at den kan varmeregulere sig selv. Det er faktisk smartere end noget kunstigt, fint og fornemt materiale, som du kan præsentere os for. Grunden til, at det er så godt er at, uld som udgangspunkt er svedtransporterene. Det vil sige at det transporterer sveden væk fra kroppen.

Således vil du finde, at du aldrig vil komme ud for at skulle finde dine børn badet i sved, fordi de har ligget for varmt.

En anden egenskab, som rapporteres rundt omkring på nettet er, at børnene falder naturligt til ro. Således vil de altså falde i søvn, når de bliver mødt af den beroligende pose til at ligge i.

Disse voksiposer er (naturligvis) Oeko-Tex standard 100 certificerede. Det vil sige at de ingen skadelige stoffer indeholder. Oeko-Tex certificeringen er gældende både i de forenede amerikanske stater og i Europa.

Set hos Børnenes Kartel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *