Billede af en sort højttaler
Udeliv

B&O BeoPlay – Naturlige højttalere

Musik og natur? Hvordan er det egentligt det lige hænger sammen?

Burde vi ikke bare nyde fuglesangen, vindens hvisken i træerne, kattenes knurren og ændernes rappen i andedammen? Jo det burde man helt sikkert. Men virkelighedens verden er desværr ikke altid sådan og nogle af os slapper altså bare bedre af, hvis der er lidt radio-baggrundsstøj, lidt musik eller måske en podcast.

Derfor er der også en nødvendighed for udendørs gadgets. Der er ikke mindst en efterspørgsel og en villighed til at betale for dem.

Så hvad er det vigtige når man shopper efter en højttaler til “udenfor”?

Batteriet

Batteriet er, naturligvis, både alfa og omega, når du shopper dig en udendørs højttaler. Dette er den fordi det er det som bestemmer hvor længe festen, hyggestunden eller deslige egentligt holder ud. Det er den som bestemmer hvorvidt der er mulighed for at feste hele natten eller om du skal hjem klokken 22.

Volumen

Hvor meget power, som der er på dit udendørst højttaler er ligeledes vigtigt. For hvis den ikke spiller ret højt, så kan det hurtigt blive lidt kedeligt at være sammen om at skulle lytte til jeres yndlingspodcast, om end det så måtte være stemmernes tårn, mørkeland eller noget helt fjerde.

Lydkvalitet

Det kan hurtigt blive noget skratteri, hvis ikke lydkvaliteten er i orden på din afspiller. For hvad nytter det egentligt, om din afspiller spiller højt og længe, hvis det egentligt lyder af helvede til? Ikke alverden. For så er der jo ikke nogen som gider lytte til live-optagelsen af dit yndlingsbank, medens I sidder ovre i parken under den varme sol.

Konklussion

Det er et samsurium af ting, som du skal være opmærksom på, hvis du står og skal investere i et højttaler apperat til den ganske sommer.

Hvis du skal have en anbefaling med herfra. Så kunne et godt bud på en højttaler on the go være en B&O Højttaler. Den forbinder alle ovenstående egenskaber med et flot design.

Er du ikke klar på at tage B&O med i naturen, kan vi bringe naturen til B&O

Harmonies fra Bang og Olufsen

Denne specialudgave blev lanceret tidligere i år, for at appelere til de lidt mere “naturlige” blandt B&O kendere.  B&O er i forvejen et af de mest bæredygtige mærer i den forstand, at de holder rigtig rigtig længe, så der er i sandhed fokus på, at man skal beholde produktet længe.

Det er jo noget vi sætter pris på her på HGD. Der jo som bekendt er en blog om udenfor.

HGD har i mange år primært beskæftiget sig med at skrive om ting som foregår udenfor. Men denne gang handler det altså om at tage naturen med indenfor. I denne forbindelse med Harmonies serien fra B&O.

Kollektionen med det grønne skær består af 5 produkter.

BeoPlay M5

BeoPlay A9

BeoSound 1

BeoSound 2

BeoSound 35

Farven som ovennævnte kollektion er udviklet i, hedder Infantry Green. Igen et callback til det naturlige og det vilde i mennesket. Infantry er engelsk og den danske oversættelse er infanteri, der betyder fodsoldat. Hvilket betegnes som den ældste type landsoldat.

Bang og Olufsen har de senere år udgivet en del produkter i forskellige specialserier, dette har gjort noget godt for deres produktsortiment. I hvert fald hvis du spørger os hos HGD.

Er man ude i at skulle have et af ovenstående med på farten. Så vil vi til hver en tid anbefale at købe BeoPlay modellerne, da disse i høj grad faciliterer udendørt bevægelse mere end BeoSound modellerne. Blandt andet ved at have batteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *