Tips og Tricks Udeliv

Lædersko i naturen – Imprægnering skal der til

Vi har alle været på tur i naturen. Det kan medføre stor glæde, men også store irritationer, hvis man ender op med våde eller ødelagte sko, enten på dagen, eller dagen derpå.

Jeg har 1 ord til dig… Imprægnering!

Imprægnering

Imprægnering er faktisk ikke noget, som skosælgerne anbefaler dig, kun for at lave mersalg. Det er faktisk fordi det får dine sko til at holde bedre.

Første ting, som er værd at vide om imprægnering er, at alle dåserne stort set indeholder det samme. Det med at der er forskel er altså ikke tilfældet. Du kan altså lige så godt gå i Aldi at købe noget, som du kan gå i en fin skobutik og købe deres. Det er muligvis dyrere, hvem ved.

3 is the magic number

Inden du går i gang med at imprægnere dine nye sko, så skal du lige tørre dem af med en klud. Gør det helst inden du har taget dem i brug.

Det er vigtigt, at dine sko er rene, så der ikke bliver fanget hverken skidt eller kanel fanget mellem imprægneringen og læderet.

1 – Spray 1 gang og vent så til det tørrer

2 – Spray 2. gang og vent så til det tørrer

3 – Spray 3. gang og vent så til det tørrer

4 – Brug skoene og vær lykkelig

Imprægnering er ikke et vidundermiddel

Det KAN faktisk godt overgøres.

Med det menes der, at imprægnering ikke er et vidundermiddel. Hvis du overgør det, så kommer der nemlig skjolder på dine fine nye italienske herresko – og det vil du vel ikke have?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *