Mad Udeliv

Picnic-Grand-Danois – 3 Gode steder at spise sit take-away i det fri

Picnic og udeliv er populært som sjældent før og mange vælger at købe take-away til at forsøde eftermiddagen og aftenen i den fri natur. Her på bloggen elsker vi selvsagt at spise i det fri og det er noget vi ofte rejser ret langt for at kunne, så derfor har vi fundet nogle steder vi mener der kunne være interessante at tage på picnic. 

Riis Skov (8240 Risskov, Aarhus)

Riis Skov er et fænomen i det aarhusianske, skoven ligger midt imellem pulserende Aarhus og forstaden, som er kendt for sine store huse og dyre biler, Risskov. Riis Skov er en temmeligt stor skov med mange muligheder for at spise ude. Hvis I ikke har mad hjemmefra kan vi anbefale Nordly Take away Risskov, som er et sted der excellerer i gourmet take-away i Risskov området. Her kan du få en lækker burger, som kan spises med fingrene, hvilket altid er en fordel når man skal spise ude (husk servietter).

Riis skov har som sagt mangt et godt sted at sidde og nyde livet, det er også muligt at finde flere oaser, hvor der er opstillet borde og bænke, således at man nemt kan komme til at spise ordentligt. Riis Skov ligger lige ned til vandet, hvor der også er den berømte “Den permanente”, hvor det også er muligt at nyde et måltid med tæerne i vandet.

Silkeborg Søerne (8600 Silkeborg)

Silkeborgsøerne er en oplagt picnic og natur-destination. Der er rigtig mange gode muligheder for at nyde sin mad i det fri langs søerne. Et af de mest besøgt er søbaddet ved Almind sø. Her er der både en af Danmarks reneste søer, samt gode picnic faciliteter. Der er mange gode take-away steder i Silkeborg, af de bedste kan der nævnes DREWSENS tapasbar, hvor du kan få tapas to-go, her er der noget for enhver smag og de laver nogle ret innovative takes på de klassiske tapas.

Naturpark Randers Fjord (8900 Randers)

Naturpark Randers fjord er helt klart et af de smukkeste steder i dronningeriget Danmark, her er der god mulighed for at nyde naturen (og sikken børnevenlighed) – her er der blandt andet noget af Danmarks reneste badevand, sjove jerbanecykler og generelt bare en masse inspirerende ting til glæde for store og små.

Du finder også mangt et picnic spot i Randers, de er spredt lidt ud over de forskellige steder i Naturpark Randers Fjord, men det er bare at tage afsted og finde noget I kan lide.

Derudover er der mange gode take-away steder i Randers at købe take-away. Vi kan blandt andet anbefale Kylling og Co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *