Mad Udeliv

Tag din tapas med ud i den jyske natur

Selvom det er ved at blive rigtig vinter koldt, så er vejret stadig rigtig smukt, når solen den skinner, og derfor kan det stadig være super hyggeligt at spise udendørs. Der er mange destinationer,

som man kan tage til, hvis man en weekend mangler et sted og spise ude, derfor får du her 3 tips til, hvor i den danske land, du kan køre hen og nyde din frokost udenfor i smukke omgivelser.

Silkeborg og omegn

Hvis du befinder dig i det jyske, så er en af de smukkeste destinationer, man kan tage hen og nyde sin medbragte mad uden sammenligning Silkeborgsøerne. Der er rig mulighed for at sidde langs søerne ved et af de offentlige bænke, hvor man sagtens kan medbringe retter, som kræver lidt mere end bare en håndmad, så man kan for eksempel tage lidt forskellige tapas med. Efterfølgende kan man gå en forfriskende tur i det smukke landskab. Du kan evt. tage nogle tapas silkeborg fra Drewsens vinbar med – de er rigtig gode og så støtter du det lokale.

Aarhus og Omegn

Tager man lidt mere østpå, så lander man i Aarhus, hvor der er at finde rigtig mange smukke grønne oaser, som er perfekt til en hyggelig picnic. Her er særligt botanisk have rigtig smuk, når solen står højt på himlen og der er massere af bænke og græsarealer, hvor man sagtens kan sidde og nyde en lækker picnic i form af tapas, håndmadder eller hvad man er i humør til. Her er der også god mulighed for at spadserer rundt efter maden.

Aalborg og omegn

Aalborg har også rigtig mange smukke naturområder, som giver anledning til en hyggelig picnic eller en tur i skoven. Her er særligt Lindholm Høje et rigtig godt sted at tage hen, hvis man interesserer sig lidt for fortidshistorien, her er der nemlig at finde gamle gravpladser, stensætninger og runesten, som virkelig viser tegn på, at der her har været en landsby for meget meget længe siden. Her vil der også være mulighed for at finde et bord eller en bænk, hvor man kan sidde og nyde ens medbragte håndmadder, måske lidt tapas eller nogle røde pølser.

 

Håber det gav lidt inspiration og rigtig god picnic!