Et billede af en kop te
Mad Udeliv

Picnic: Drikkeklar te til turen

Du kender det, der er forår i luften og trangen til at bevæge sig udenfor bliver større og større i takt med stigningen af temperaturen. Når foråret melder sin endelige ankomst efter en kold vintertid er det naturligt at kroppen begynder at søge længsel efter udendørsaktiviteter.

Det kan dog stadig være en kølig fornøjelse at være udenfor i længere tid trods solens varme stråler brager frem. Derfor kan man lave en kande te til at tage med hvis man fx skal en tur i dyrehaven eller til andre grønne områder. Med en kande sort te har du altid en varm og forfriskende drik lige ved hånden, som kan varme din krop igen efter at have tilbragt tid udenfor.

Vi danskere er kendt for at hygge. Et begreb, en tilstand, nærmest en følelse som flere udefrakommende har svært ved at forstå. Her er et eksempel på hvordan vi danskere kan hygge os. Forestil dig at du har gået rundt udenfor hele dagen sammen med en masse medmennesker du holder af. Efter et stykke tid kommer der lidt østenvind og i får en kølig følelse i kroppen. Her har du som det overskudsmenneske du er, lavet en kande te som du har medbragt på turen. I stopper op for en stund og nyder den dejlige varme kop te sammen. Se det er hygge! Ikke nok med det hyggelige aspekt, så bliver du helt sikkert også populær ved de mennesker du er sammen med. Hvem kunne ikke bruge en kop te i en kølig stund udenfor?

Tager man kontoret med udenfor for at få frisk ilt til hjernen kan man bytte sin sædvanlige kaffe ud med en kop te. Det gør at du når du sidder og mangler kreativitet og inspiration kan du snuppe en kop forfriskende te og få fyldt kroppens depoter op med sunde antioxidanter. Så er du klar til at tage endnu en arbejdstørn inden du stempler ud for at nyde det gode vejr og den dejlige natur som privatperson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *