En mands holder sig for munden
Uncategorized

Udendørs SWAG til enhver årstid

Hvad betyder SWAG?

SWAG betyder cool, faktisk er det synonym for cool. Men hvordan kombineres SWAG og et aktivt udeliv? Det vil vi belyse i denne del af bloggen i dag.

Hvad betyder det, at have SWAG? Det betyder at du ejer lokalet, at du opfører dig på en cool måde.

Det er dog ikke blot, hvad du har på, det handler også om din måde at gebærde dig på. Dvs. at SWAG kan være forskellige ting i forskellige settings. I en situation med meget udliv kan SWAG faktisk være at bære de vildeste vandrestøvler. Hvorimod det som amerikansk rapper nok nærmere er et par solbriller eller en guldkæde.

I det ganske land ser man adskillige former for SWAG. Der er lige så mange udgaver som der er stilarter. For emoen er det muligvis en næsering med det helt rigtige symbol, hvor det for hipsteren nemt kan være den nyeste og mest populære udgave af ringe til mænd. Hos den travle forretningsmand kan det være en ny mappe til den bærbare, eller et par B&O høretelefoner.

SWAG har på dansk fået lidt en negativ klang, hvor det er blevet forbundet med overvejende negative begreber, som eksempelvis trap rappere, gangster rappere og andre som proklamerer “TOP SWAG”. På engelsk er det imidlertidigt lidt mere stillestående begreb. Med det menes der, at der ikke nødvendigvis er et begreb, som er kommet, blevet misbrugt og så gået igen. Her er der mere tale om et begreb, som kommer igen og igen.

Swagger

SWAG hænger også uløseligt sammen med udtrykket “swagger”, som i mange år har hængt sammen med en definition af at have en aura omkring sig, en coolness og en stil der er udefinerbar. Det kan altså ikke nødvendigvis defineres hvad swagger er, hvor SWAG er mere noget top moderne i gear-udgaven.

SWAG og swagger er altså uundgåeligt noget, som er kommet for at blive hængende i det engelske sprog. I det danske er det lidt mere tvivlsomt.

Ringene fra ovenstående frase er tilgængelige hos Northernlegacy.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *