Mad Udeliv

Vælg bambus service til din picnic

Planlægger du en picnic sammen med dine børn, er det vigtigt at få alle tingene med, ellers bliver det lidt af en udfordring at gennemføre udflugten. Så når man har pakket maden og skal til at 

overveje, hvad for noget service man skal spise med, er det en god ide at vælge bambus.

Hvis man som de fleste andre er begyndt at tænke i de bæredygtige baner, som sikre, at vi ikke bruger for meget plastik, så er der her 3 rigtig gode grunde til at vælge bambus engangsservice i stedet for det klassiske hvide plastik service, når du planlægger en hyggelig picnic i parken med dine børn.

  1. Bambus engangsbestik er langt lettere for naturen at nedbryde, helt grundlæggende fordi bambus jo er et naturprodukt. Det betyder dog ikke, at man ikke bør smide bambus engangs bestikket i skraldespanden.
  2. Hvis du vælger at bruge bambus bestik frem for plastik, har du allerede sparet naturen for en helt masse CO2 udslip og forurening, da det kræver langt mere energi at fremstille plastik materialer end det gør at fremstille materialer i bambus.
  3. Hvis du er en af dem, der gerne vil spise flot også når du er på picnic, så er der også en rigtig god grund til at vælge bambus service frem for plastik. Bambus service ser bare langt flottere ud, når man sidder og spiser med det. Bare farven på bestikket emmer af natur, bæredygtighed og ansvar overfor naturen, og det er først og fremmest en god ide at lære sine børn at vælge bæredygtigt frem for plastik.

 

Det er ikke kun i engangsservice, at du finder bambus som erstatningsprodukt for det ellers meget velkendte plastik. Også tekstiler, møbler og tandbørster er i stor stil begyndt at benytte bambus, som et rigtig godt og bæredygtigt alternativ.

Du kan købe plastikservice hos Filibabba.dk

Rigtig god picnic!

1 thought on “Vælg bambus service til din picnic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *