Mad Tips og Tricks

Weekendophold Danmark rundt – 3 hoteller i naturskønne omgivelser

Weekendophold – eller getaways er populære som aldrig før. Derfor har vi samlet 3 hoteller i forskellige landsdele, som brillierer med deres adgang til forskellige naturskønne områder. Vi har haft fokus på Danmarks 3 største byer – Aarhus, Odense og KBH. 

Hotel i Aarhus – Nær skov og strand

Hoteller i Aarhus er det første vi har kigget på. Der er mange hoteller i Aarhus, som har naturskønne omgivelser – der er dog få hvor det er SÅ massivt som det er hos Hotel Marselis. Hotel Marselis er nok et af de hoteller i Danmark, som har den smukkeste beliggenhed, hvis kriteriet altså omfatter adgang til skov og hav.

Fra dit værelse på hotellet vil du kunne se ud over vandet og stå op til lyden af havet skvulpen, hotellet ligger nemlig lige på kanten af vandet. Ligeledes ligger hotellet med den anden ende ud til Marselis skoven – en skov der blandt andet huser Marselisborg slot, Tivoli Friheden og Aarhus Stadion. Alle tre varetegn for byen, som er et besøg værd.

Hotel i Odense – 2017’s bedste og god beliggenhed

Hotel Knudsensgaard er en sand fynsk perle. Det er en gammel ombygget gård, der siden firserne er blevet drevet af et ægtepar og er en del af kæden “best western”. Det helt unikke ved Knudsens Gaard er, at den gamle fornemmelse af gård er blevet bevaret. Det vil sige at du kan gå en tur i den smukke gårdhave, hvor der er både græsplæne og træer til stede på matriklen.

Hotellet er af den type, som er svær at beskrive, det er mere end summen af dets dele. Det ligger tæt på adskillige seværdigheder af høj kvalitet. Af samme grund føler mange fynboer og odenseanere en særlig tilknytning til stedet.

Hotel i København – Ingen over og ingen ved siden af

Skal det være eksklussivt til den helt store guldmedalje? Skal det være en tur med det hele betalt og skal det være “det bedste af det bedste”? Så er svaret Nimb i København.

Hotellet er måske det eneste af sin slags i hele verden. Med placeringen mellem hovedbanegård og Tivoli er der meget få, som har en bedre udsigt og beliggenhed. Med dets ekstraordinære ydre er der mulighed for at nyde byen fra en helt unik placering.

Nimb er ligeledes i en prisklasse, hvor det kun er de få der kan være med. Men hvis man sparer sammen til en tur på Nimb, så får man også en oplevelse ud over det sædvanlige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *